sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Loppuviikko -> Viikonloppu

Selvittii koko viikosta, vaikka toi meiän kämppäkaveri onki aika hankala tapaus. Tänä aamuna huomattii, et juustohöylää ei näy missää ja se löyty hänen huoneestaa. Käytii kysyy sitä ja hän vaa anto sen meille likasena kätee ja nauro. Lisäks joudutaa tiskaa hänenki tiskit, koska muuten ne homehtuis kiinni tiskipöytää.

Sää on ollu tääl tosi lämmin. Suomessa on kuulemma koko Vapun satanu vähä
välii lunta ja ollu tosi kylmä. Me ollaa kuljettu hupparit pääl ja eilen illal lähettii juhlimaa minihameissa, eikä edes paleltu.

Meilt pyydettii kuvii islantilaisista miehistä ja meil on ollu hirvee halipula molemmilla, joten otettii tavotteeks saada halit ja kuvat islantilaisilt miehiltä ja onnistuttii monee otteesee. Islantilaiset on tosi puheliait ja avoimii, joten heitä on helppo lähestyy.
(Valitettavasti ei voida yskityisyyssuojan takii näyttää kuvissa miesten naamoja) 

Käveltii eilen lentokentälle, koska meil oli yks lento
vääränä päivänä. Saatii se korjattuu ja päätettii, et mennää pari päivää aikasemmi ennen Suomee lentämistä Reykjavikkii ja käyää siel BlueLagoonis ja ollaa hotellis yö.

Pyydettii Mariaa ettii meille henkilöt, jotka vois kertoo mitä tääl Akureyris vois tehä ja kahen meiän ikäsen tytön kaa ollaa viestitelty. Tänää tavattii toinen niist tytöist. Hän kerto, et voidaa mennä yhes museoihin ja uima-altaille. Kysyttii hänelt myös, et lähteeks täält Akureyrist valasretkii ja hän sano, et lähtee ja, et hän voi tulla meiän mukaa. Se on aika kallista, mut ku ollaa tänne asti tultu, ni pitäähän ne nähä. Siihen pitää myös varaa koko päivä aikaa, koska se retki voi kestää 3-6 tuntii.

Lisää kuvii Kuvat- kansiossa :)


                           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti