torstai 20. huhtikuuta 2017

The first day of summer

Islannis on tänää kesän eka päivä, joka on tääl vapaa päivä. Islantilaiset on menny tohon lähelle vuorelle laskettelee ja siel on kai muutaki tapahtumaa tänää. Täältä kauempaa katottuna siellä todellaki näyttää olevan paljon porukkaa.

Me aateltii tänää kuitenki aurinkoisen sään vuoks lähtee kävelee downtown:ii. Käveltii vaa mäkee alas suoraa meiän asunnolta ja tultii Akureyrin kirkon pihaa.      

Siitä jatkettii Akureyrin keskustaa, mis oli paljon vanhoi taloi ja seas myös uusii. Monet talot ja talojen katot oli tosi värikkäitä. Sininen ja punanen, jotka on Islannin värit, oli tosi yleisii talois. Käytii yhessä kauppakeskusessa, mut siel ei oikee ollu mitää. Muutama vaateliike ja elektroniikkaliike. Huomattii onneksemme, et vaatteet on tääl tosi kalliita (esim. tavallinen revitty T-paita makso n.50€). Päätettii jättää paidat kauppaa ja mennää uudestaa, jos koetaa tarpeelliseks.

Aiottii mennä uimaa maa-uimalaa, joka on täs tosi lähellä, mut koko iltapäivän on satanu lunta, ni aateltii, et on ehkä kivempi uida ja lilluu porealtaas jos paistaa ees vähän aurinko.
 
Huomenna on taas töitä. Toivottavasti päästää tekee paljon enemmän ku ekana päivänä. Viikonloppu on vapaa ja voitas tehä jotai uutta, et jos keksitte ehdotuksii mitä voitas tehä, ni laittakaa kommenttii :)













1 kommentti:

  1. Hui onhan kirkkaat katot ;) Ja muumitalkin on siellä. Pärjäilkää, me yritetään täällä Suomen räntäsateessa pitää koulua pystyssä :)

    VastaaPoista